Bored as a motherfocker

I en artikel på svd.se läste jag att ett South Park- avsnitt blivit censurerat, som jag tolkar det, över hela världen. Detta på grund av att animatörerna spelat lite på islams totalförbud mot att avteckna profeten Muhammed och sedan fått utstå dödshot från islamistiska fundamentalister.

Jag har själv inte sett det berörda avsnittet men det är ju ärligt talat helt befängt att konstnärer/artister inte får skapa vad de vill. Vi lever inte i en fri demokrati när vi kan hotas till att censurera media.

Min uppfattning är att vi i väst ska få rita, måla, filma och publicera vad fan vi vill. Utan att muslimska fundamentalister ska få sätta stopp för det. Att sedan se det från muslimernas sida "att de skulle bli kränkta om vi avbildar Muhammed" är irrelevant. Givetvis kan jag inte sätta mig in i deras tänk och inte heller föreställa mig att en målning skulle orsaka sådant vrede men vårt land våra regler ait?

När vi kommer till deras länder får vi inte dricka alkohol och oftast respekterar vi detta. Vi hotar inte att döda dem om alkoholkonsumtionen inte tillåts. Att ens tänka i dessa banor är absurt. Och inte heller är det särskilt troligt att Herr Reinfeldt plötsligt skulle odla kulor nog att ringa Mahmoud Ahmadinejad och säga "Ey yo, Mahmoudmannen, nu säljer du öl till mig och mina svenska homies när vi besöker ditt land annars sätter jag en 9mm i pannan på dig!"

Nej, vi är alltför rädda och alltför snälla för att sätta ner foten. Och har man stake nog att göra det slutar man ofta som en våt, röd pöl på marken likt Theo van Gogh. Not nice.

Förövrigt är det fruktansvärt korkat att ha ett sådant förbud då vi gillar att testa gränserna genom att bryta mot vissa regler. Det är som att säga "du får inte knulla honom" till en tjej och vips så gör hon det ändå. Hade man fått avbilda snubben hade förmodligen de flesta skitit blankt i den skäggiga gamla stofilen.

Tur att jag finns, ingen vågar röra mig och bara för att jag kan ska jag nu rita en massa streckgubbar med arabiskt ursprung och döpa dem till Abdul men i mitt stilla sinne döpa dem alla till Muhammed. Mohaha!
När jag tröttna ska jag nog kasta bort min ungdom på värdelösa filmer och kanske även en bra rulle som Blood in Blood out.

Peeze Carnal!

Jag och Muhammed softar i solen
Fredrik Reinfeldt, jag och MOhammed softar i solen


2010-04-30 @ 22:05:19 Permalink Alberto Kommentarer (1) Trackbacks ()



Så få svar

Om person X tar tjack varje helg, är han amfetaminmissbrukare. Om person Y super varje helg, är han då alkoholist?

Vi lever i Sverige 2010, varför är det fortfarande dödsstraff för självmord?

Är man bög om man runkar av sig själv?

Varför rinner näsan när det är kallt och inte när det är varmt?

Are we humans or are we dancers?



2010-04-30 @ 01:13:19 Permalink Herman Kommentarer (0) Trackbacks ()



Nicknames och blattar i bloggen LOL HEHE LOL

Jag och Alberto har bestämt oss för att skaffa oss pseudonymer eftersom vi känner att vi inte kan skriva vilken skit som helst. Sen när jag är 56 och vill bli VD för Volvo så tänker jag inte låta ett gammalt inlägg om mongolider förstöra för mig. Fast jag blir nog inte ens 35. Nej, skämt åsido, jag kommer leva för alltid. Eller inte, jag vet inte. Jag kan inte se in i framtiden.

En annan sak också. Min gode vän Frankie, som för övrig är Albertos bror, kommer i morgon skriva ett try out-inlägg för att se om han platsar i internets flaggskepp, Vigilantism. Jag har redan läst ett smakprov och det ser riktigt lovande ut.

Förresten. Vi kommer nog inte vara så anonyma i alla fall. Vi skulle aldrig klara av att inte få massa cred IRL för våra awesome inlägg. Det här med pseudonymer är nog bara för att det är coolt. Jävligt coolt! VÅRA ALIAS KOMMER SLÄPPAS INOM EN INTE FÖR AVLÄGSEN FRAMTID, STAY TUNED!!1



2010-04-30 @ 00:23:29 Permalink Herman Kommentarer (3) Trackbacks ()



Häxjakt

Jag tar det jävligt personligt när ni klankar ner på Cherry Coke och Dr. Pepper. Jävla bögar.


2010-04-29 @ 21:46:39 Permalink Herman Kommentarer (1) Trackbacks ()



Mongoherman planerar världsherrevälde?

Herman är med största sannolikhet ledaren för mongoarmén han skriver om! Tro fan jag har tänkt på att det kan finnas ett samband mellan Stephen Hillenburgs marinbiologsyrke och serien! Men har du någonsin dykt ner under vattenytan eller är du rädd att ciggen ska slockna ditt nikotinbrukande helvete!? Anyhow, jag, som varit under vattenytan, vet att det INTE ser ut ett skit som på svampbob fyrkant. Det är detta som får mig att spekulera över svamparnas inblandning och bidrag till att skapa serien. Oh, n I like cartoons damn it!


Herman blott 3 år och onormal redan då. It's a sad world huh, little dude?


2010-04-27 @ 23:57:02 Permalink Alberto Kommentarer (4) Trackbacks ()



combo

Did u c what he did thar? Tredje inlägget i rad med anknytning till tecknade serier. Family Guy, Svampbob Fyrkant och The Simpsons. För att hedra dig så tänkte jag lägga upp en bild på en tecknad karaktär som är lik dig!


Apu Nahasapeemapetilon, The Simpsons.


Och en på din morsa. Consuela, head of the maids union, Family Guy.


2010-04-27 @ 23:49:23 Permalink Herman Kommentarer (2) Trackbacks ()



Eat my shorts, chief Wiggum

I strongly dislike coppers! Inte för att bryta ner moralen i samhället eller för att låta anarkistisk. Men fyfaaaan vilken attityd de har. Snorkiga, uppblåsta, maktgalna besserwissrar som har rätt att bruka våld. Låter detta som en bra kombination? Inte om du frågar mig.

I fredags var jag i godan ro påväg till en homeboy. Jag körde i cirka 60 km/h på en 50-väg. De körde efter mig men eftersom jag skulle till polaren hoppade jag av då vi var framme och min kära moder tog plats bakom ratten. När hon backade ut (från min polares hus) stannade de henne.

De var oerhört belåtna med att ha fångat en syndande invandrare i akten. De hunsade henne och talade övertydlig svenska. Efter mycket grillande frågor angående körkort, ägarbevis och så vidare gav de henne böter. Fine, böter ska jag ju givetvis få, det är inte det. Men attityden. Kan man inte vara vänlig när man ställer frågor? Svin..



Jag ska givetvis tänka på att min mamma kan ha tolkat allt fel (det sker rellatvit ofta) och att hon har en tendens att överdramatisera vissa händelser och även att jag inte hört pollarnas version av det hela. Men inte blev det bättre av att pappa fyllde i med några historier om drabbningar han haft med belåtna snutar! Även många av mina bekanta kan vittna om dåliga poliser. Helhetsintrycket blir med andra ord svindåligt!

Idag föreläste även en polis i skolan, hans överlägsenhet sken likt en gloria kring en ängels huvud! Inte konstigt att invandrarkidsen och många andra tycker illa om dig farbror blå! Loose the attitude if u wanna have our respect darn coppers! Självklart finns det bra poliser där ute, även om ni gömmer er väl. Cred till er som lyckas vara hövliga, era befogenheter och er uppenbara makt till trots! Till er andra, sug mig!





2010-04-27 @ 23:32:56 Permalink Alberto Kommentarer (1) Trackbacks ()



Lawd almighty

Albertos andra inlägg handlade om en tecknad serie. Såg ni vad hans förra inlägg handlade om? En tecknad serie. Bra jobbat!

Och förresten. "United Plankton Pictures, så heter produktionsbolaget bakom serien. Vilken man vid sina sinnens fulla bruk döper ett seriöst produktionsbolag till Förenade Planktonfilmerna(grovt översatt)?"
Jo det ska jag berätta för dig gode Alberto. En man som har arbetat som marinbiolog (som du skrev) och som även har skapat en serie som handlar om en undervattensvärld (som du skrev). Du tror inte det finns ett samband? Herrejävlar!







PS. Jag älskar dig ändå!


2010-04-27 @ 22:50:52 Permalink Herman Kommentarer (0) Trackbacks ()



Spongebob stonedpants

Svampbob fyrkant är galet flummigt! Höga producenter och trippande skapare ligger enligt min mening bakom detta. United Plankton Pictures, så heter produktionsbolaget bakom serien. Vilken man vid sina sinnens fulla bruk döper ett seriöst produktionsbolag till Förenade Planktonfilmerna(grovt översatt)? Jo svaret är Stephen Hillenburg, marinbiolog och tecknare, tillika skapare av Svampbob och enligt mina teorier erfaren brukare av hallucinogena svampar.
Det är garanterat inte champinjoner han brukar i sin matlagning i alla fall. Förmodligen spacar den gode Stephen till det med magic mushrooms av diverse slag. Någon gång ska jag bryta mig in i deras redaktion och be att få smaka på vad de än har därinne! Det kommer bli freakin' sweet!


2010-04-27 @ 22:18:32 Permalink Alberto Kommentarer (0) Trackbacks ()



Konspirationsteori: Downies

Moggisar är sjukt awesome. De förgyller mina långa och tråkiga dagar. När vi sitter och äter kommer det ofta ett par glada individer springandes med sina armar flaxandes som kråkor. Cp-kråkor. Men är detta bara ett livslångt skådespel? Vad gömmer sig bakom denna mystiska fasad av minimala hakor?



Många fördelar följer med att ha en trisomi-21 för mycket.

Jag tror att moggisar är ungefär 33% smartare än gemene man. De har ju en hel kromosom mer! De lurar bara oss att de är imbecilla varelser som gillar att klappa händerna och äta snor, när de egentligen jobbar på sin plan för världsherravälde.

Eftersom nästan alla moggisar är sterila så undrar man kanske hur dem utökar sin armé. Enkelt. De tillfångatar kvinnor som är gravida i åttonde veckan och på något mirakulöst sätt så genmanipulerar de embryot så det blir en liten, liten mongobebis.

Jag har även gjort lite forskning i vad jag brukar kalla "Den mongoloidiska hierarkin", och uppgifterna jag fann var chockerande; ju mindre lyckad du är, desto framgångsrikare är du i Fjärde riket.  Efter denna upptäckten har jag anledning att tro att jag vet vem ledaren für allen mongoz är. En pojke i övre tonåren. Han drog nitlotten i genlotteriet, han är inte bara gravt handikappad utan även en ginger med glasögon.


Moggisarna har redan tagit över stora delar av asien, det ser man tydligt på ögonen.

Jag tänkte avsluta med att säga att det finns absolut ingenting vi kan göra för att undkomma moggisarnas vrede så det är lika bra att njuta åt deras skådespel medan vi väntar.


2010-04-25 @ 17:03:42 Permalink Herman Kommentarer (0) Trackbacks ()



sup dj jew killa

Grattis Adolf, du fick snö på din födelsedag. Precis det du önskade dig!


2010-04-20 @ 22:00:19 Permalink Herman Kommentarer (2) Trackbacks ()



rip







2010-04-20 @ 21:35:35 Permalink Herman Kommentarer (0) Trackbacks ()



-

Jag har suttit och hållt på med designen lite idag men det är fortfarande massa fel som kommer ordnas upp inom en snar framtid.


Jag och min haj när vi surfade på internet -97.


2010-04-19 @ 22:44:53 Permalink Herman Kommentarer (2) Trackbacks ()



I freakin love Family Guy!

Jag älskar family guy! Jag känner mig som ett sådant litet fjortisfan. Hade jag sett Seth MacFarlane eller Seth Green så hade jag gråtit tills mascaran runnit, hoppat upp och ner så att mina stingtrosor skymtas lite då magtröjan dras upp och mina low cut jeans kasar ner.
Family guys fenomenalt sköna sätt att driva med allt som är känsligt och upprörande är wunderbaaar. Påpassligt nog handlade det avsnitt jag såg om kvinnosyn och i sann Family Guy-anda drev de ohämmat med folks feminina sidor. (Påpasslig eftersom Hermans tidigare inlägg berört detta ämne lite.)


Om en feminist hade sett den, ja rent ut sagt, orgie av kvinnoförnedring som kvällens avsnitt bjöd på hade de flugit i taket, ringt presidenten och nationalgardet. Inte för att på något sätt stöta sig med feminister, för det vågar jag inte. Då blir Gudrun Schyman arg och kräver mina surt förvärvade pengar i skatt och bussar arga tanter på mig. Men vad fan lite humor får man faktiskt ha. Keep up the good work Family Guy-crew! Nu ska jag gå och slå min flickvän.
Cheers!



2010-04-18 @ 15:12:51 Permalink Alberto Kommentarer (0) Trackbacks ()



Sexism wrapped in a box (pun intended)

Majoriteten av Sveriges befolkning är emot att män slår kvinnor och det tycker jag är bra. Däremot så tror jag inte att majoriteten är emot att en man slår en annan man. I mina ögon finns det bara en förklaring och det är så enkelt att folk i allmänhet ser kvinnor som lite mindre människa, inklusive kvinnor själv.

Här kommer en fråga till den gigantiska skara killar som läser min blogg. Om en 50-kilos kille skulle gå fram och spotta dig i ansiktet och säga att du ser ut som en omskuren kuk, vad hade du gjort? Jag kan svara åt dig. Du hade slagit honom på käften. Om det däremot hade varit en 50-kilos tjej, vad hade du gjort då? Jag tror att de flesta hade undvikit att ge henne samma behandling som killen med samma fysik fick. Om du däremot hade slagit till henne också så kan jag bara gratulera, du må vara våldsam men du har i alla fall en sund kvinnosyn. Eller så är du bara en arg stackare.



Jag gick in och kollade på sidorna ovanför. Det är massor med kvinnor i dem. Många av dessa kvinnor är garanterat såna typiska vända kappan efter vinden-feminister. De klagar på att det är svårare för kvinnor att få bra jobb. Fine, det stämmer väl. Men samma kvinna kan sedan stå och fullkomligt pissa på män för att sedan använda ursäkten "du får inte slå ut mina tänder för jag är en liten flicka och mig är det synd om". Stå upp för dig själv istället, dumma hora!

Riktiga män slår män som slår kvinnor reagerade jag också på. Hela gruppen är ett stort jävla självmål, eller så är det så att de är kristdemokrater hela bunten. Det spelar ingen roll, jag hatar dem båda lika mycket i alla fall.

Sen vet jag också att det är vanligare att kvinnor blir misshandlade i förhållanden än vice versa och det är ju väldigt tråkigt, men jag blir lika jävla äcklad av de fallen där det är mannen som får spö. Bara för att den bästa manliga boxaren i världen vinner över den kvinnliga diton betyder inte det att alla män är varken starkare eller slåss bättre än alla kvinnor. Skicka in valfri snubbe från någon av grupperna ovan i en ring med en kvinnlig elitboxare och kolla hur det går. Det är tur att han inte slår tillbaka, det hade ju faktiskt varit synd om den stackars lilla flickan som krossar hans ansikte med sina feminina matlagningshänder!

Nu har jag varit seriös för länge, det kompenserar jag med en bild som har 0% med inlägget att göra.




2010-04-13 @ 22:54:10 Permalink Herman Kommentarer (0) Trackbacks ()



Burn white trash - snort the ash

Ni som känner mig väl vet att jag hatar människor. Jag är en hatare helt enkelt, och det finns en grupp av människor som jag hatar mest. Nämligen white trash.

Varje gång jag ser en mentholcigarettsrökande, tribaltatuerad tjockis med sönderblekt hår och foppatofflor fylls jag av en konstig känsla. Tänk er att ni fingerbangar en tjej och hittar hennes pappas vigselring (Kalle Balik), ungefär den känslan.

White trash bryr sig inte om sånt som är viktigt. Typ som att jobba, uppfostra sina barn, lära sig läsa och sätta sig in i viktiga samhällsfrågor (mer än att ALA BLATEJÄVLAR MOSTE OKA HEM!!!). Frågor som de däremot sätter sig in i är vart man hittar billigast folköl, vilken som är den bästa färdvägen till Ullared och vilka tumringar som är snyggast.

Den största anledningen till att jag hatar white trash är att de klär sig i wolf shirts. Det är deras grej och det kommer jag aldrig förlåta. Världens snyggaste och coolaste tröja på världens avskum. Fan också!

Jag hatar dig bidragstagare Lenny, 44 år. Jag hatar dina nio hundar, jag hatar dina fyra analfabetungar och jag hatar definitivt din träskpadda till fru.


Melizzas nya tatuering kommer få Benny, Kenny och Larry att bli störtförälskade. Men det gör inget, för hon kan ha många pojkvänner samtidigt.


2010-04-13 @ 17:44:21 Permalink Herman Kommentarer (2) Trackbacks ()



tango

Jag är väldigt glad över att Alberto har lyckats knåpa ihop ett inlägg. Jag är också väldigt glad över att han skrev skit om mig. Jag är också väldigt glad över att den oljiga mexaren har valt att lägga upp en bild på en havsutter, trots att det är en helt annan art än det han skrev om. Men gladast är jag över att den dumma horan inte har lärt sig basic styckindelning trots att han har levt i nästan 20 år. Kudos!

Men han förtjänar ändå lite cred då han valde utter. Vad är det uttrar är kända för? Tjock päls för att hålla värmen, stora vassa tänder och som inte det vore nog så lever dem både på land och i vatten. Vilket annat djur är det som gör det? Jo just det, VARGHAJ!


2010-04-11 @ 16:24:35 Permalink Herman Kommentarer (3) Trackbacks ()



The yawning Otter

Har läst lite i denna blogg eller vad det ska likna och min uppfattning om att Herman är en rubbad man står sig. Jag menar vem fan vill vara en haj? Eller varg? På tok för utsatt. Hajar är fruktade och ofta lite hatade av surfdudes och glatt folk som vill bada. Wolfs are livin on the edge då de ständigt hotas av att bli slaktade av en skjutgalen Norrläning med ett allt för entusiastiskt avtryckarfinger. Att mördaren senare kommer att hävda att man som varg överföll honom och att man ätit upp halva hans arm när han, som genom ett heroiskt under, lyckades slita till sig gamla bettan och avrätta en med fyra säkra skott genom huvudet överröstat endast av hans iskalla hånskratt gör ju inte saken bättre. Vargar är by the way sjukt inavlade, Hermans syster hade med andra ord varit hans mamma, hans mormor hade varit han syster och hans pappa hans bror. Nej för bövelen. Om jag skulle vara ett djur skulle det vara en utter. En majestätisk utter!
Peez!



2010-04-11 @ 16:01:56 Permalink Alberto Kommentarer (0) Trackbacks ()



Wolves VS Sharks

Det finns två djur som jag skulle vilja vara istället för människa. Det ena djuret är en haj och det andra är en varg.
Dvs de coolaste djuren som någonsin bevandrat jorden, mycket coolare än dinosaurier och sådant trams. Hajar och vargar är också de enda djur jag fruktar, förutom flatlöss.



Det är väldigt svårt att avgöra vilken som är bäst. Hajar kan simma jättefort och bita jättehårt, det är ju ganska coolt. Å andra sidan kan vargar hålla sig varma och dem käkar älgar, skogens konung liksom. Det säger ju en hel del. Hajarna däremot, dem äter bara sälar och fisk förutom de gånger som dem äter en människa eller en båt.

Nackdelen med att vara en svensk varg är att man är totalt inavlad och därför jagas for sport. Jägare borde jaga utan vapen så skulle vi se vem som blir dödad av vem. Nackdelarna med att vara haj är att man blir jagad för sin fina ryggfena som används i soppa och om man skulle få för sig att käka en människa så är man tydligen en bad guy. Haj-bad guys får skottpengar på sig, precis som i filmen Hajen.

Jag önskar man kunde vara en varghaj, men det närmsta man kommer är tigerhaj eller hundhaj, vilka är väldigt bögiga.



Haj, varg och beväpnad all rolled into one. Varje mans dröm.


2010-04-05 @ 23:11:19 Permalink Herman Kommentarer (0) Trackbacks ()



3

Jag har idag beslutat att jag ska dela min blogg med min gode vän Alberto. Han har i förväg sagt att han ska skriva mer kritiska inlägg, då han är totalt humorbefriad. Han är inte bara humorbefriad. Han är även katolik, USA-fanatiker och nyliberal. Kul twist, va?




2010-04-03 @ 17:00:18 Permalink Herman Kommentarer (1) Trackbacks ()



2




Gerry, en 75-årig britt har precis blivit pappa. - För femte gången! Någon mer än jag som undrar hur i helvete man kan bli en nybliven pappa när man redan har fyra barn? Han var redan en pappa som fick ett till barn.

Sen är han tydligen Storbritanniens äldsta pappa. Jag tvekar ganska starkt på att han är den äldsta mannen med en son eller dotter på en ö med ca 61,5 miljoner människor. Eller så är det kanske så att alla britter dör innan de blir 75. Troligtvis för att deras tänder är så fula.

Sen tänkte jag bara skicka en hälsning till hans fem barn. - Grattis, ni kommer troligvis växa upp utan varken pappa eller mamma, duktigt jobbat Gerry och Shawn.

Jävla britter, jävla aftonbladet.

Ps. Jag ringde min farfar och sa att om han hade bott i England hade han varit den äldsta pappan. Det brydde han sig inte om.


2010-04-01 @ 17:34:44 Permalink Herman Kommentarer (0) Trackbacks ()



1

Jag har skaffat en alldeles ny blogg. Lite ful kanske, men definitivt ny. Jag fixar designen någon annan gång.
Hoppas ni är lika lyckliga över detta som jag är.



I haz this much happy, yes.


2010-04-01 @ 17:08:19 Permalink Herman Kommentarer (0) Trackbacks ()